Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk

Az IQ Klub elődei: Pizza Klub (2004-2005), a Titusz (2006-2007), az IQ Lakótelep (2007). Az IQ Klub 2007 első felében alakult meg. Eleinte nem volt igazi szervezet, ám amikor egyre többet jártunk oda, akkor az lett. Attól az időtől kezdve a megszűnésig szinte minden szünetet ott töltöttünk. Az "IQ Klub" kifejezés egyaránt jelenti magát a szervezetet, valamint a helyet, ahol van. Legfontosabb tevékenységünk a pupozás, ami valószínűleg bohóckodást jelent. Ennek a szónak a pontos jelentését senki sem ismeri.

Ahogy egyre többet jártunk az IQ Klubba, kialakultak új szokások pl. az IQ-kavics (IQ-kő) tisztelete, tagdíjfizetés, nívópálca stb. A szervezet történetében az újabb mérföldkő 2008. január 24-e volt, ekkor készült el hivatalos weboldalunk a http://www.iqklub.eoldal.hu címen.

Az IQ Klub szellemiségének ápolója a Gyalog Galopp című film. Szereplőit példaképeinknek és útmutatóinknak tekintjük.

2008. április 26-án kókuszdiókat szereztünk be, hogy fejlődjön a galoppozásunk.

Mivel a tagok 2008 szeptemberétől öt különböző középiskolába fognak járni, ezért az IQ Klub körülbelül másfél éves működés után, 2008. június 13-án éjfélkor, a tanév utolsó napján megszűnt. Reméljük, hogy a volt tagok nem felejtik el ezt az időszakot, és szép emlékeket visznek magukkal az IQ Klubból.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.